Tatarákování 17.října od 16:00
čtvrtek, 19. říjen 2023Na oblíbené tatarákování se můžete těšit opět po půlroce ve čtvrtek 17.10: od 16:00.
Náš šéfkuchař Mára Bejvl si pro vás připraví několik druhů hovězích a jeden rybí tatarský biftek. K tomu samozřejmě topinky jak klasické na sádle, tak i z opečeného kváskového chleba či toastového chleba.
Budete mít možnost objednat buď větší porci od jednoho tataráku a nebo degustační, abyste mohli ochutnat všechny druhy.
Tuňákový s avokádem (doporučujeme s toastovým chlebem)
- s limetkou, hořčicí, olivovým olejem, jarní cibulkou, sezamem, kapary a balsamicem
Piemontský z hovězího masa
- šalotka, ančovičky, kapary, parmazán, sezamový olej
Telecí se sušenými rajčaty
- olivový olej, dijonská hořčice, cibulka, chilli
TIP ŠÉFKUCHAŘE:
Belgický s domácími hranolky (doporučujeme bez chleba, hranolky v ceně)
- okurka, kapary, jarní cibulka, hrubozrná a dijonská hořčice, žloutek, dresing z chilli papriček
Zvolte si přílohu:
Chlebová topinka na sádle /na sucho
Opečený toast
Diskuse byla uzavřena!