Jsme první klub svého druhu v Plzni. Ochutnat můžete z 10 druhů čepovaných piv z malých a středních Českých i zahraničních pivovarů (Německo, Belgie, Holandsko, Slovensko, Skotsko, USA). A dále neustále obměňovanou nabídku lahvových piv (vždy kolem 100 druhů).
Rezervace725 339 926

Tatarákování 17.října od 16:00

čtvrtek, 19. říjen 2023

Tatarákování 17.října od 16:00

Na oblíbené tatarákování se můžete těšit opět po půlroce ve čtvrtek 17.10: od 16:00. 

Náš šéfkuchař Mára Bejvl si pro vás připraví několik druhů hovězích a jeden rybí tatarský biftek. K tomu samozřejmě topinky jak klasické na sádle, tak i z opečeného kváskového chleba či toastového chleba.

Budete mít možnost objednat buď větší porci od jednoho tataráku a nebo degustační, abyste mohli ochutnat všechny druhy.

Tuňákový s avokádem (doporučujeme s toastovým chlebem)

- s limetkou, hořčicí, olivovým olejem, jarní cibulkou, sezamem, kapary a balsamicem

Piemontský z hovězího masa

- šalotka, ančovičky, kapary, parmazán, sezamový olej

Telecí se sušenými rajčaty

- olivový olej, dijonská hořčice, cibulka, chilli 

TIP ŠÉFKUCHAŘE:

Belgický s domácími hranolky (doporučujeme bez chleba, hranolky v ceně) 

- okurka, kapary, jarní cibulka, hrubozrná a dijonská hořčice, žloutek, dresing z chilli papriček

Zvolte si přílohu:

Chlebová topinka na sádle /na sucho  

Opečený toast

vložil: klara 16:00 [comment]

Diskuse byla uzavřena!