Polední menu 2.-6.10.
Pondělí
Polévka:
0,3l - Tomatová polévka s parmazánem
0,3l - Tomatová polévka s parmazánem
34 Kč
150g - Steak z vepřové krkovice “dřevorubec” s pečeným bramborem
145 Kč
150g - Kuřecí roláda se špenátem a rýží
145 Kč
100g - Smažený sýr gouda, vařené brambory, domácí tatarská omáčka
145 Kč
Úterý
Polévka:
0,3l - Frankfurtská
0,3l - Frankfurtská
34 Kč
120g - Hovězí falešná svíčková na houbách s rýží
149 Kč
180g - Smažené pštrosí vejce s bramborovou kaší a kyselou okurkou
145 Kč
200g - Špagety Carbonara zdobené parmazánem
145 Kč
Středa
Polévka:
0,3l - Hovězí vývar s masem a nudlemi
0,3l - Hovězí vývar s masem a nudlemi
34 Kč
120g - Plzeňský guláš s variací knedlíků a bramboráčky
155 Kč
130g - Kuřecí nudličky na kari s rýží
145 Kč
200g - Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou
145 Kč
Čtvrtek
Polévka:
0,3l - Hráškový krém se slaninou a opečenou žemlí
0,3l - Hráškový krém se slaninou a opečenou žemlí
34 Kč
1ks - Pečené kachní stehno s bílým dušeným zelím a bramborovým knedlíkem
155 Kč
130g - Kuřecí gyros s řeckými tzatziky, zelným salátem a pita chlebem
149 Kč
150g - Smažený květák s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou
145 Kč
Pátek
Polévka:
0,3l - Francouzská cibulačka se sýrovým toastem
0,3l - Francouzská cibulačka se sýrovým toastem
34 Kč
130g - Pikantní vepřové nudličky (kaťák), smažené hranolky
145 Kč
130g - Smažený kuřecí řízek s lehkým bramborovým salátem
145 Kč
200g - Pečené bourané vepřové koleno s hořčicí, smetanovým křenem, kyselou okurkou a kváskovým chlebem
145 Kč