Hlavní jídla
150 g | Smažený sýr Gouda se steakovými hranolky a naší tatarskou omáčkou |
150 g | Hovězí tatarský biftek namíchaný naším kuchařem s topinkami a česnekem |
1 ks | Pečené vepřové koleno podávané s variací hořčic, beraními rohy, cibulkou, křenem a čerstvým chlebem |
500 g | Uzená pečená vepřová žebírka podávaná s křenem, hořčicí, beraním rohem a čerstvým chlebem |
300 g | Marinovaná vepřová krkovice s restovanou cibulkou podávaná na rozpečeném chlebu s BBQ omáčkou |
300 g | Steak z vepřové krkovice s dijonskou omáčkou a bramboráčky |
450 g | Pivovarské prkno utopenec, tlačenka, hermelín, klobása, čerstvý chléb a kyselá okurka |
Na menší hlad, větší chuť
100 g | Pivní tataráček ze zrajícího sýra s rozpečenou bagetkou a pivní pěnou |
1 ks | Grilovaný hermelín s brusinkami a rozpečenou bagetkou |
1 ks | Grilovaná Kočínská klobása s hořčicí, křenem, beraním rohem a čerstvým chlebem |
200 g | Smažené bramborové lupínky s česnekovým dipem |
4 ks | Bramboráčky s křimickým zelím |
1 ks | Utopenec v pikantním nebo v pivním nálevu podávaný s čerstvým chlebem |
1 ks | Nakládaný hermelín podávaný s čerstvým chlebem a feferonkou |
150 g | Světlá tlačenka s octem, cibulí a čerstvým chlebem |
150 g | Opečená sekaná Třemošenka s variací hořčic, kyselou okurkou a chlebem |